ΝΙΚΗΤΕΣ! 50 Γουρουνόπουλα

Έρχονται Χριστούγεννα... έρχονται και φέτος 50 γουρουνόπουλα για να τα κερδίσετε! Γιατί τώρα, για 3η συνεχή χρονιά ο ΛΙΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ δημιουργεί παράδοση στα δώρα και κληρώνει 50 ολόκληρα γουρουνόπουλα!

 

Πάρτε μέρος και σεις στην κλήρωση με όσες συμμετοχές επιθυμείτε ζητώντας τα κουπόνια σας από τα ταμεία των καταστημάτων μας (1 κουπόνι για κάθε 10€ αγορών) και, επιπλέον, διεκδικώντας ένα γουρουνόπουλο που θα κληρωθεί αποκλειστικά για τους φίλους της σελίδας μας!

 

Λήξη συμμετοχής: 16 Δεκεμβρίου.

 

 

 

 

Όροι Συμμετοχής

 

Διοργανωτής

 

Η δράση “50 Γουρουνόπουλα Δώρο” αποτελεί μια προωθητική ενέργεια της εταιρίας ΑΦΟΙ ΒΑΡΔΑΛΑΧΑΚΗ Ε.Π.Ε, Λεωφόρος Ίκαρου 74, Τ.Κ 71307, info@liontomitsos.gr, 2810243457 από εδώ και πέρα καλούμενης ως 'Εταιρία'.

 

Δώρα

 

Η εταιρία θα χαρίσει σε 50 τυχερούς από 1 γουρουνόπουλο. Συνολικά θα κληρωθούν 50 γουρουνόπουλα βάρους από 10 έως 15 κιλά το καθένα.

 

Τα δώρα της κλήρωσης δεν μπορούν να μεταβιβαστούν ή να παραδοθούν σε τρίτους. To αντίτιμο των δώρων δεν μπορεί να αντικατασταθεί με μετρητά ή με οποιασδήποτε άλλης μορφής ανταπόδοσης.

 

Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να κερδίσει συνολικά ένα (01) γουρουνόπουλο.

 

Όροι συμμετοχής

 

Οι υπάλληλοι της Εταιρίας δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος στην προωθητική ενέργεια. Η συμμετοχή σας προϋποθέτει πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στο παρόν. Στην προωθητική ενέργεια μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

 

Τρόπος συμμετοχής

 

Για να θεωρηθεί κάποιος ως συμμετέχοντας στην προωθητική ενέργεια θα χρειαστεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του στο κουπόνι που θα προμηθευτεί ανά 10 ευρώ εφάπαξ αγορών του από τα καταστήματα της Εταιρίας που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια.

 

Ο συμμετέχοντας μπορεί να χρησιμοποιήσει όσα κουπόνια θέλει με το ίδιο όνομα και τηλέφωνο αυξάνοντας έτσι τις συμμετοχές του στην κλήρωση.

 

Τέλος, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για ένα (01) γουρουνόπουλο έχουν όλοι όσοι ολοκληρώσουν επιτυχημένα τη διαδικασία συμμετοχής στο Facebook.

 

Κουπόνι συμμετοχής

 

Τα κουπόνια τα προμηθεύεστε από τα ταμεία των καταστημάτων της Εταιρίας που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια. Κάθε 10 ευρώ εφάπαξ αγορών αντιστοιχούν σε ένα κουπόνι. Για παράδειγμα, με εφάπαξ αγορές 21 ευρώ προμηθεύεστε 2 κουπόνια ενώ με εφάπαξ αγορές 19 ευρώ 1 κουπόνι.

 

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα πεδία στο κουπόνι, σε κάθε κουπόνι συμμετοχής. Τα απαραίτητα πεδία είναι:

 

Όνομα

Επώνυμο

Τηλέφωνο

 

Κουπόνια που δεν έχουν όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα δε θα θεωρούνται έγκυρα.

 

Συμμετέχοντα καταστήματα της Εταιρίας

 

Τα καταστήματα που μπορείτε να προμηθευτείτε τα κουπόνια είναι:

 

το κατάστημά μας στη Μενελάου Παρλαμά στο Γιόρφυρο

το κατάστημά μας στη Λεωφόρο Ικάρου

το κατάστημά μας στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων

το κατάστημά μας στο Μασταμπά

το κατάστημά μας στο Μεϊντάνι

το κατάστημά μας στις Μοίρες

το κατάστημά μας στη Μεραμβέλου 2 στην Ιεράπετρα (Μαζί σας από τέλος Νοεμβρίου)

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματά μας θα βρείτε στο www.liontomitsos.gr

 

Διάρκεια ενέργειας και ημερομηνία κλήρωσης

 

Η ενέργεια ξεκινά στις 25/10/2017 και ολοκληρώνεται στις 16/12/2017 ώρα 21:00 όπου η εταιρία θα δεχθεί τις τελευταίες συµµετοχές στo τελευταίο κατά σειρά κατάστηµα που συµµετέχει στην κλήρωση.

 

Θα πραγματοποιηθεί μία κλήρωση ανά κατάστημα που λαμβάνει μέρος στην προωθητική ενέργεια με την πρώτη κλήρωση να γίνεται στις 9/12/2017 και την τελευταία στις 16/12/2017. Σε κάθε κατάστημα θα κληρωθούν από 7 γουρουνόπουλα σε όλους όσους έχουν συμμετάσχει στην ενέργεια στο συγκεκριμένο κατάστημα.

 

Συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες θα ανακοινωθούν στα καταστήματα και στη σελίδα μας στο Facebook.

 

H κλήρωση για όλους όσους πήραν μέρος από το Facebook θα γίνει ηλεκτρονικά. Η ημερομηνία και η ώρα της κλήρωσης θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Επικοινωνία νικητών

 

Τα ονοματεπώνυμα των νικητών θα αναρτηθούν σε αφίσα στο κατάστημα από το οποίο κέρδισαν το δώρο και θα δημοσιευθούν στη σελίδα μας στο Facebook. Η Εταιρία θα έρθει σε επαφή μαζί τους μέσω του τηλεφωνικού αριθμού που σημείωσαν στο κουπόνι κατά τη συμμετοχή τους στην προωθητική ενέργεια.

 

Αποκλεισμός συμμετεχόντων και επιλαχόντες κλήρωσης

 

Αν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης το κουπόνι το οποίο επιλεχθεί δεν αναφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο) το κουπόνι θεωρείται άκυρο και άμεσα επιλέγεται επόμενο κουπόνι.

 

Αν ένας συμμετέχοντας έχει ήδη κερδίσει ένα γουρουνόπουλο αμέσως αποκλείεται από τις υπόλοιπες κληρώσεις. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να κερδίσει ένα (01) γουρουνόπουλο μόνο.

 

Ο νικητής έχει την υποχρέωση να παραλάβει το δώρο του μέσα σε 5 ημέρες μετά την κλήρωση αλλιώς το δώρο μεταφέρεται στους επιλαχόντες της κλήρωσης.

 

Πολιτική προωθητικής ενέργειας

 

Η διαχείριση της Εταιρίας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης που υπάρχουν στο παρόν έγγραφο, ή και να ακυρώσει την προωθητική ενέργεια για οποιονδήποτε λόγο ή και χωρίς κανένα απολύτως λόγο, χωρίς καμία προειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή.

 

Η συμμετοχή στην κλήρωση συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση των συμμετεχόντων για καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται με αυτά από την Εταιρία σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει.

 

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται σε αρχείο σύμφωνα με τα ανωτέρω, κατά τις διατάξεις του Ν.2472/1997, όπως ισχύει.

 

Tέλος, η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πλήρη, απόλυτη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Εταιρίας.

 

Χρήση των στοιχείων των συμμετεχόντων

 

Η Εταιρία ίσως χρησιμοποιήσει τα στοιχεία των συμμετεχόντων για την επικοινωνία τους σχετικά με προσφορές στα καταστήματα μέσω SMS ή τη στόχευσή τους διαφημιστικά μέσα από την εφαρμογή Facebook. Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση τη διαγραφή των στοιχείων τους από τις λίστες αυτές μέσω email στο info@liontomitsos.gr ή τηλεφωνικά στο 2810243457.

Τηλεφωνήστε μας
E-mail
Ακολουθήστε μας
Επικοινώνηστε μαζί μας